bg-sidebar

Synsundersøkelse

I vårt voksende informasjonssamfunn spiller synet en stadig viktigere rolle. Vi har flere forskjellige behov for å kunne se klart. I trafikken, på TV, datamaskiner, digitale skjermer, aviser, bøker etc. Du tror kanskje at du ser bra, men når det gjelder vanlige synsfeil, er det mange som ikke vet at de kunne sett bedre med briller eller kontaktlinser.

Hos oss på Brillehuset streber vi etter å gi de mest nøyaktige øyeundersøkelsene i henhold til optikerens kvalitetsstandard og med vår nyskapende ekspertise. Kombinert med den nyeste teknologien og utstyr, kan du alltid føle deg trygg på resultatet.

Vi reserverer alltid 60 minutter til synsundersøkelsen din, noe som sikrer at vi får tid til en grundig undersøkelse. Under undersøkelsen finner vi om det er aktuelt med briller eller linser. Ut ifra dine individuelle behov anbefaler vi deg de løsninger som passer deg og din livsstil, med tanke på arbeidsmiljø og hobbyer. På Brillehuset utfører vi også synsundersøkelser i flere forskjellige spesialitetsområder. Vår spesialitet er vår øyehelseundersøkelse hvor vi undersøker øyehelsen din i dybden (anbefales for alle over 50 år). Vi utfører også undersøkelser med fokus på samsynet og tørt øye undersøkelse med analyse av tårefilmen.

Les mer om våre forskjellige undersøkelser ved å klikke i menyen. Våre autoriserte optikere er godt og kontinuerlig trent. Vi forbedrer og fornyer løpende vår viten og kompetanse igjennom kurs og videreutdanning. Vår kunnskap er vår styrke. Hos oss er du i trygge hender!