bg-sidebar

Kontaktlinsetilpasning

 

Hvis du ønsker å prøve linser før første gang dine, eller hvis du ikke er fornøyd med de nåværende linsene dine, er du hjertelig velkommen til oss. Ingen øyne er like og på Brillehuset er vi spesialister i å tilpasse den perfekte linsen for dine øyne.

Kanskje du tidligere har blitt fortalt at du ikke kan bruke linser pga. skjeve hornhinner? Eller fordi du trenger progressive briller eller har tørre øyne? Vi anbefaler at du snakker med oss. Vi tilbyr muligheter og løsninger ut over det vanlige! Hos oss er ingenting umulig!

Vi tilpasser bl.a. formfaste stabile linser (også kalt harde linser). En formstabil kontaktlinse gir det ultimate skarpsynet, da den gir en perfekt sfærisk overflate på øyet. Den kan tilpasses for alle typer synsfeil også for pasienter med keratokonus som ikke kan bruke myke linser eller som ikke ser tilstrekkelig med briller.

Vi tilpasser også drømmelinser (Ortho-K). Drømmelinser er formfaste linser som former hornhinnens overflate slik at du kan se klart hele dagen, uten briller eller linser. Les mere her. De kan også bidra til å bremse utviklingen av nærsynthet og er derfor spesielt godt egnet for yngre personer med nærsynthet i familien.

Vi tar oss tid til å finne ut alt om øynene dine, slik at du får en behagelig og tilfredsstillende hverdag med dine linser. Det lanseres stadig nye forbedrede linsetyper, og vi er alltid oppdatert om det siste innen linseteknologi. Vi er ganske enkelt eksperter på å finne de rette linsene til dine spesielle behov.

Her kan du lese mer om de forskjellige linsetypene vi kan tilpasse.

Vi anbefaler at du som linsebruker får en kontroll av dine linser minst en gang i året, for å forsikre deg om at øynene har det bra, at linsene du bruker er optimale for øynene dine og at de fungerer på best mulig måte. Velkommen til å bestille tid for en grundig tilpasning av kontaktlinser!