bg-sidebar

Drømmelinser

Drømmelinser, nattlinser, ortho-K linser. Kjært barn har mange navn!

Sov med linser, ta dem av om morgenen og se klart hele dagen! Hvordan fungerer det?

Drømmelinser er formfaste linser som former hornhinnens overflate slik at du kan se klart hele dagen, uten briller eller linser.

Flere studier viser at bruk av nattlinser kan redusere utviklingen av nærsynthet med opptil 50%. Dette betyr at et 12 år gammelt barn med omtrent -1,00 i synsfeil, som starter med briller eller vanlige kontaktlinser, vil som voksen bli nærsynt med omtrent -3.00 til -4.00 mens en 12 åring med – 1,00 i synsfeil som bruker drømmelinser vil ende opp med omtrent -2,00 som voksen. Drømmelinser fungerer bare for deg som er nærsynt. Linsene må brukes hver natt for å opprettholde synsskarpheten.

Hvorfor velge drømmelinser?

Hvis du jobber i et tørt miljø (på et kontor eller i en bil med air-condition, mye skjermarbeid) eller i miljø med mye støv og partikler (i en fjøs, på åkeren, i skogen), hvis du er aktiv i jobb eller på fritiden, hvis du dyrker mye sport eller bare ønsker å ha en hverdag uten briller eller kontaktlinser, er drømmelinser det opplagte valget.

Drømmelinser er også det sikre valget fremfor en risikabel laseroperasjon av øynene.

Der er ingen helsemessig risiko ved å bruke drømmelinser. Linsen er produsert av ett høyt oxygen-gjennomtrengelig materiale.

Slik fungerer drømmelinser:

Hornhinnes fasong før Hornhinnens fasong med Hornhinnes fasong med Hornhinnes fasong uten bruk av drømmeline drømmelinse 1 natt drømmelinse neste morgen linsen resten av dagen

Vil du vite mer om nattlinser kan være noe for deg?

Bestill en gratis screening hos oss, så vi forteller deg mer.