Øyeapotek

I vårt øye apotek har vi et nøye utvalgt sortiment av linsevæsker, øyedråper, kosttilskudd, øyeservietter, etc. som er bra for øynene dine. Vi har selvfølgelig også våtservietter, rengjøringskluter og rengjøringsspray for brillerengjøring. Vi hjelper deg med å finne riktig produkt.

Visste du at det er finnes kosttilskudd som kan bidra til å forhindre og redusere aldersforandringer på den gule flekken? I følge studier har spesifikke næringsstoffer i riktig dosering en vitenskapelig dokumentert effekt. Hos oss vil du finne MacuShield. Spør oss om råd!

De fleste har problemer med tørre, rennende eller trette øyne på et tidspunkt, og det er mange produkter å velge mellom. For best mulig råd om dine problemer, anbefaler vi at du bestiller en tørt øye undersøkelse med tåreanalyse.

På øyeapoteket vårt har vi flere av de markedsledende produktene for tørre øyne, f.eks. EvoTears, Hylo-Comod, Hylo-Gel, TearsAgain og ThealozDuo. Hvis du har problemer med kløe, sandfølelse, øyelokkbetennelse (blefaritt), øyemidd (Demodex) eller MGD, er det produkter som kan avhjelpe problemene dine. I vårt øyepotek finner du f.eks. BlephaClean og BlephaDemodex. Velkommen til oss på Brillehuset. Ved hjelp av vår kunnskap og erfaring vil du finne de riktige produkter for dine øyne!