bg-sidebar

Bestill synsundersøkelse

Hvert øye er spesielt

Sandnessjøen

Brillehuset ble etablert i 2018 av Odd-Arne Guttormsen. Det er en optisk forretning hvor vår visjon er å gi deg en personlig, avslappet og hyggelig opplevelse med stor fagkunnskap i alle ledd. Våre produkter er nøye utvalgt for å få best kvalitet, passform og design.

På Brillehuset elsker vi briller. Vi brenner for å tilby deg de mest kvalifiserte synsløsningene som er tilgjengelige på markedet og byr på en uhøytidelig, personlig service utenom det vanlige! Med vår brede erfaring og våre forskjellige spesielle ferdigheter, kan vi tilby deg det beste for øynene og synet ditt.

Vi har et stort utvalg av briller, solbriller, kontaktlinser og spesialoptikk. Alt nøye valgt ut fra kvalitet og design. Vi har noe for enhver smak og hjelper deg med å finne det rette.

Vi tilbyr også undersøkelser for tørre øyne og problemer med dobbeltsyn, såmsyn, stråbismus og andre synsproblemer. Våre kontaktlinse eksperter kan hjelpe deg med å finne de rette linsene – også til deg som kan ha blitt fortalt at du ikke kan bruke linser! Vi tilpasser forskjellige spesielle linser som (for eksempel stabile og sklerale kontaktlinser og drømmelinser). Hos oss er du i trygge hender.

På Brillehuset Sandnessjøen tilbyr vi fullt service av klokker. Vi skifter batteri, renser klokken, skifter pakninger, reimer, barettpinner, m.m. For mere avansert overhaling av urverk samarbeider vi med autoriserte urmakere.

Våre ansatte blir kontinuerlig oppdåtertfåglig og vi investerer kontinuerlig i den nyeste teknologien, alt for at du som kunde skal bli tilbudt den beste service og kompetanse.

Våre stikkord er; Kunnskap, kvalitet og personlig service i uhøytidelige rammer

Hjertelig velkommen til oss på Brillehuset!