bg-sidebar

Bestill Synsundersøkelse

Hvert øye er spesielt

Personalet

Avatar

Odd-Arne er født i Sandnessjøen og ble utdannet optiker i 1994. Han jobbet de første årene ved hjelpemiddelsentralen i Finnmark. I 1997 flyttet han til Mo og etablerte Brillehuset Mo i Rana.

Odd-Arne er blid, hyggelig og alltid glad. Han brenner for å hjelpe alle rundt seg – både kunder og kollegaer. Han er grundig og omhyggelig i alt han gjør.

Odd-Arne har sine spesialiteter i svaksynt optikk, filterbriller og på verkstedet, hvor slip og montering av spesialbriller og garnityrbriller blir gjort til perfeksjon. Hver gang! Du treffer Odd-Arne på begge våre butikker.

Avatar

Betina kom til Norge fra Danmark i 2012. Hun er «fag-nerden» som jobber engasjert og målrettet for å gi hver enkelt kunde den beste løsningen.

Betina sprudler av energi og har alltid et smil på leppene. Hun bryr seg oppriktig om hver enkelt kunde. Betina er spesiålist i samsynsutredning og trening, tørre øyne og tåreanalyse samt tilpasning av drømmelinser, hybridlinser og andre spesiallinser.

Du treffer Betina på begge våre butikker.

Avatar

Marie er født og oppvokst i Sandnessjøen. Etter endt utdannelse som optiker i Kongsberg, og jobb i Trondheim kom hun hjem til Sandnessjøen i 2018.

Marie er engasjert og ivrig. Hun elsker kontakten med sine kunder og den langsiktede relasjonen, hun får med dem. Hun er en omtenksom kollega som bryr seg om alle rundt seg.

Marie har sine er spesialist i tilpasning av myke kontaktlinser og synsundersøkelser på barn. Du treffer Marie på vår butikk i Sandnessjøen.

Avatar

Anny har jobbet som optikerassistent på Brillehuset i Mo i Rana siden 1998.

Anny er omtenksom og blid. Hennes lange erfaring i kombinasjon med hennes sans for form og farge gjør at hun er utrolig dyktig til åt finne den perfekte innfatningen eller solbrillen til den enkelte kunden. Anny sliper og monterer alle våre brilleglass i butikken, og kan lage brille til deg på en time.

Du treffer Anny på vår butikk i Mo i Rana

Avatar

Linda er oppvokst i Leirfjord og flyttet til Sandnessjøen i 2018 etter noen år i Trondheim.

Linda er en blid og omgjengelig jente, og latteren sitter løst til siste minutt av dagen. Hun er glad i hjelpe kunder så vel som kolleger og har god kontroll på alt som skjer. Hennes beste kvalitet er nok at hun ønsker alle det beste, og vil alltid gjøre alt hun kan for at både vi som jobber i butikken- og kunder som er innom, skal være fornøyd.

Du treffer Linda på vår butikk i Sandnessjøen.