Våre merker


Röst henter sin inspirasjon fra Röst i utkanten av Lofoten. Et dramatisk landskap med en uslåelig skjønnhet som inspirerer kolleksjonen av briller i titan produsert av Norweigan Eyewear.


Helly Hansen har siden starten i 1877 handlet om å hjelpe oss å møte Nordens ekstreme sjøvær med ny teknologi. Som resten av produktene er briller og solbriller fra Helly Hansen designet for å beskytte deg mot naturens krefter.


Per Spook er en av Norges mest kjente designere og er mannen bak den bestselgende Kongle-kolleksjonen av vinglass.


Maui Jim ble grunnlagt på Hawaii på 80-tallet med hensikt å beskytte mot den sterke UV-strålingen og fremheve de utrolige fargene på øyen. Maui Jim er i dag markedsleder på polariserte solbriller og alle solbriller de markedsfører er polariserte.


Innfatningene for deg som vil skille deg ut og vise din personlighet. Sterke farger, kraftfulle former og mønster du ikke finner andre steder. Kvalitet, kunst, kultur og mote.


Et av Norges mest kjente og tidløse klesmerker. Akkurat som kleskolleksjonen er brillene klassiske, tidløse og preppy med farger som er inspirert av den franske kysten.

proview-updated
nice
NOVA
PERGO
mango-200
sunnytime
PEOPLE
METRO1
CENTRO STYLE
inuvu
mango-200
NOVA
PERGO
sunnytime
PEOPLE
METRO1
CENTRO STYLE
inuvu
proview-updated
NOVA
mango-200
nice
PERGO
sunnytime
PEOPLE
METRO
CENTRO STYLE
inuvu