Sandnessjøen

Brillehuset ble etablert i 2018 av Odd-Arne Guttormsen. Det er en optisk forretning hvor vår visjon er å gi deg en personlig, avslappet og hyggelig opplevelse med stor fagkunnskap i alle ledd. Våre produkter er nøye utvalgt for å få best kvalitet, passform og design.

På Brillehuset elsker vi briller. Vi brenner for å tilby deg de mest kvalifiserte synsløsningene som er tilgjengelige på markedet og en uhøytidelig, personlig servise utenom det vanlige! Med vår brede erfaring og våre forskjellige spesielle ferdigheter, kan vi tilby deg det beste for øynene og synet ditt.

Vi har et bredt utvalg av briller, solbriller, kontaktlinser, visuelle hjelpemidler som forstørrelsesglass og luper – alt nøye valgt ut fra kvalitet og design. Vi har noe for enhver smak og hjelper deg med å finne den rette.

Våre ansatte blir kontinuerlig opplært og vi investerer kontinuerlig i den nyeste teknologien, alt for at du som kunde skal bli tilbudt den beste service og kompetanse. Våre stikkord er; Kunnskap, kvalitet og personlig servise i uhøytidelige rammer

Hjertelig velkommen til oss på Brillehuset!

Sandnessjøen

Kontakt

940 99 400
Torolv Kveldulvsons gate 30
8800 Sandnessjøen

Åpningstider

Mandag - Fredag 09 - 16
Torsdag 09 - 18
Lørdag 10 - 15
Søndag Stengt
Utenfor åpningstid kun etter avtale.

Sandnessjøen Velkommen til oss på Brillehuset

Rune
Agnete
Odd-Arne er født i Sandnessjøen og ble utdannet optiker i 1994. Han jobbet de første årene ved hjelpemiddelsentralen i Finnmark. I 1997 flyttet han til Mo og etablerte Brillehuset Mo i Rana. Odd-Arne er blid, hyggelig og alltid glad. Han brenner for å hjelpe alle rundt seg – både kunder og kollegaer. Han er grundig og omhyggelig i alt han gjør. Odd-Arne har sine spesialiteter i svaksynt optikk, filterbriller og på verkstedet, hvor slip og montering av spesialbriller og garnityrbriller blir gjort til perfeksjon. Hver gang! Du treffer Odd-Arne på begge våre butikker.
Odd-Arne
Betina kom til Norge fra Danmark i 2012. Hun er «fag-nerden» som jobber engasjert og målrettet for å gi hver enkelt kunde den beste løsningen. Betina sprudler av energi og har alltid et smil på leppene. Hun bryr seg oppriktig om hver enkelt kunde. Betina er spesiålist i samsynsutredning og trening, tørre øyne og tåreanalyse samt tilpasning av drømmelinser, hybridlinser og andre spesiallinser. Du treffer Betina på begge våre butikker.
Betina

Send en melding