Mo i Rana

Brillehuset ble etablert i 1997 av Odd-Arne Guttormsen. Det er en optisk forretning hvor vår visjon er å gi deg en personlig, avslappet og hyggelig opplevelse med stor fagkunnskap i alle ledd. Våre produkter er nøye utvalgt for å få best kvalitet, passform og design.

På Brillehuset elsker vi briller. Vi brenner for å tilby deg de mest kvalifiserte synsløsningene som er tilgjengelige på markedet og en uhøytidelig, personlig service utenom det vanlige! Med vår brede erfaring og våre forskjellige spesielle ferdigheter, kan vi tilby deg det beste for øynene og synet ditt.

Vi har et bredt utvalg av briller, solbriller, kontaktlinser, visuelle hjelpemidler som forstørrelsesglass og luper – alt nøye utvålgt med tånke på kvålitet fra kvalitet og design. Vi har noe for enhver smak og hjelper deg med å finne den rette.

Butikken har et komplett optisk verksted der vi kan slipe glass, men også hjelpe deg med en reparasjon hvis ulykken har skjedd. Vi har også vår eget lager av enstyrkeglass og kan tilby deg nye briller på en time.

Våre ansatte blir kontinuerlig oppdatert og vi investerer kontinuerlig i den nyeste teknologien, alt for at du som kunde skal bli tilbudt den beste service og kompetanse. Våre stikkord er; Kunnskap, kvalitet og personlig servise i uhøytidelige rammer.

Hjertelig velkommen til oss på Brillehuset!

Mo i Rana

Kontakt

751 59 850
Gammelveien 11B
8614 Mo i Rana

Åpningstider

Mandag - Fredag 09 - 16
Torsdag 09 - 18
LørdagStengt
SøndagStengt
Utenfor åpningstid og lørdag kun etter avtale.

Mo i Rana Velkommen til oss på Brillehuset

Odd-Arne er født i Sandnessjøen og ble utdannet optiker i 1994. Han jobbet de første årene ved hjelpemiddelsentralen i Finnmark. I 1997 flyttet han til Mo og etablerte Brillehuset Mo i Rana. Odd-Arne er blid, hyggelig og alltid glad. Han brenner for å hjelpe alle rundt seg – både kunder og kollegaer. Han er grundig og omhyggelig i alt han gjør. Odd-Arne har sine spesialiteter i svaksynt optikk, filterbriller og på verkstedet, hvor slip og montering av spesialbriller og garnityrbriller blir gjort til perfeksjon. Hver gang! Du treffer Odd-Arne på begge våre butikker.
Odd-Arne
Betina kom til Norge fra Danmark i 2012. Hun er «fag-nerden» som jobber engasjert og målrettet for å gi hver enkelt kunde den beste løsningen. Betina sprudler av energi og har alltid et smil på leppene. Hun bryr seg oppriktig om hver enkelt kunde. Betina er spesiålist i samsynsutredning og trening, tørre øyne og tåreanalyse samt tilpasning av drømmelinser, hybridlinser og andre spesiallinser. Du treffer Betina på begge våre butikker.
Betina
Anny har jobbet som optikerassistent på Brillehuset i Mo i Rana siden 1998. Anny er omtenksom og blid. Hennes lange erfaring i kombinasjon med hennes sans for form og farge gjør at hun er utrolig dyktig til åt finne den perfekte innfatningen eller solbrillen til den enkelte kunden. Anny sliper og monterer alle våre brilleglass i butikken, og kan lage brille til deg på en time. Du treffer Anny på vår butikk i Mo i Rana
Anny

Send en melding